Over ons

Stefan van der Waals

Eigenaar

Ik ben Stefan van der Waals en sinds mijn 16e jaar werk in de automotive branche, Citroën, Opel, Volvo en garagebedrijven. Mijn vakkennis is verbreed door mijn persoonlijke hobby,  Amerikaanse en duitse klassiekers en Youngtimers. Niet alleen het besturen hiervan, maar ook de complete restauratie. Dit heeft mede er voor gezorgd dat ik diverse contacten met de Amerikaanse leveranciers heb.  Uit deze hobby is LPGSHOP.NL ontstaan.

Daarnaast hebben de Duitse merken Mercedes en BMW mijn interesse gewekt, niet alleen de Oldtimers, maar ook de nieuwere uitvoeringen.  Met het gevolg dat er een grotere diversiteit aan merken zich gingen aanmelden voor een LPGSHOP.NL systeem. De hoeveelheid ontvangen opdrachten maakten het interessant dat wij ons RDW hebben laten certificeren.

Kwaliteit en netheid zijn voor mij persoonlijk zeer belangrijk.  Onze bestaande klanten zijn hier getuige van geweest en zo kwam de vraag voor meer, onderhoud, reparatie e.d. .

Autoservice van der Waals

is dus voortgekomen uit pure liefhebberij. In hart en nieren is de knowhow van de laatste 30 jaar opgeslagen als het gaat om automobielen in de breedste zin van het woord, zowel de moderne auto’s ,  Oldtimers als de Youngtimers.

Door grote interesse en op de hoogte blijvend van alle “inns & outs” op het gebied van vernieuwing in de automotive/lpg sector is de zorg voor kwaliteit een must in onze ogen!
Uw wens wordt gecombineerd met de mogelijkheden. Alleen tevreden klanten mogen de deur verlaten.

Zorgen dat U zorgeloos, dit betekent ook vanuit uit portemonnee denkend, plezier kunt hebben van uw heilige koe op de weg is ons uitgangspunt.

Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam, dan bent u bij LPG shop aan het goede adres.
Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar LPG shop grote waarde aan hecht.

WHAT ELSE!

Opleidingen en ervaring op de werkvloer heeft ervoor gezorgd dat Autoservice van der Waals allround is. Technisch van alle begrippen thuis. De werkplaats is voorzien van alle mogelijke benodigdheden voor onderhoud, modificatie en reparatie aan uw auto ,  Oldtimer of Youngtimer.

Heeft u zelf moeite met het inbouwen van een carkit, accessoires, audio, dvd, parkingsupport e.d., dat doen wij graag voor u!

Autoservice van der Waals

What else can we do for you!