LPG

Alle in’s en out’s over LPG

Voordelig

LPG is flink goedkoper dan benzine en goed voor het milieu.

Prestatie

De prestatie blijft nagenoeg hetzelfde.

Rendement

Het rendement is nagenoeg gelijk aan benzine motoren.

N

Restwaarde

Grotere restwaarde bij verkoop of inruil.

Autoservice van der Waals en LPGshop.nl

Wij helemaal op de hoogte van de laatste LPG technieken. Wij kunnen dus met grote zorg ook uw moderne auto voorzien van een zeer goed werkend G3 injectie systeem. Als u er voor kiest om uw auto te laten voorzien van een G3 systeem, krijgt u tevens een aardige korting op uw wegenbelasting (MRB). Een goed afgesteld G3 systeem rijdt hoegenaamd gelijk aan een benzine auto.

Bij LPGSHOP.NL zijn wij tevens gespecialiseerd in het op zeer nette wijze inbouwen van klassiekers. Wij zijn volledig op de hoogte van alle te gebruiken systemen welke bij de verschillende klassiekers worden toegepast.

Bij LPGSHOP.NL is er grote keuze als het gaat om de inbouw mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze uit diverse vulsystemen, tanks en schakelaars. Mochten er specifieke wensen zijn dan is dit uiteraard bespreekbaar bij LPGSHOP.NL.

Uw keuze wordt met de grootst mogelijk zorg en aandacht uitgevoerd.

Wij, LPGSHOP.NL, jong, dynamisch en flexibel willen ook graag ouderwets servicegericht zijn en daarbij heeft klanttevredenheid wel de hoogste prioriteit. Een afspraak om de diverse mogelijkheden door te nemen en uw wensen te bespreken in de avonduren behoort daarom ook tot de mogelijkheden.

Autoservice van der Waals

What else can we do for you!